top of page
1 ret 265 ,- 2 retter 350,- 3 retter 400,-
Denne menu gælder til og med d. 31. januar.
Brun Januar
Fik du ikke nok sovs henover julen?
Jydenachos, stegt flæsk ad libitum og fri bar i øl i to timer.
*Skal vælges af hele bordet.
550 kr.
Forretter
Tarteletter
Med høns fra Gråsten Fjerkræ i asparges med tomat og persille på toppen - AD LIBITUM (kan laves glutenfri)
Rejecocktail
Med hjemmelavet 1000-Ø'er, avokadocreme, salat, frisk dild, citron og rogn. (TILLÆG +50,-)
Hovedretter
Stegt flæsk
Stegt flæsk fra Ladegaard Duroc med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder AD LIBITUM
Wienerschnitzel
Af kalv fra Himmerland med skysovs, brasede kartofler, dampede ærter og wienerdreng (TILLÆG +75,-)
Månedens hovedret
Spørg den søde tjener også
Desserter
Rødgrød med fløde
Frank's legendariske rødgrød med fløde
Pandekager
Pandekager med vaniljeis (TILLÆG +25 kr.)
Irish coffee
(Tillæg +25,-)
Ekstra
Købes kun i forbindelse med retterne.
Hånddunse
50 kr.
Flæsketini
100 kr.
Jydenachos
75 kr.
10 g. Baerii Kaviar
125 kr.
bottom of page