top of page

1 ret 265 ,- 2 retter 350,- 3 retter 400,-
Denne menu gælder til og med d. 31. januar.

Brun Januar

Fik du ikke nok sovs henover julen?

Jydenachos, stegt flæsk ad libitum og fri bar i øl i to timer.

*Skal vælges af hele bordet.

550 kr.

Forretter

Tarteletter

Med høns fra Gråsten Fjerkræ i asparges med tomat og persille på toppen - AD LIBITUM (kan laves glutenfri)

Glutenfri
Rejecocktail

Med hjemmelavet 1000-Ø'er, avokadocreme, salat, frisk dild, citron og rogn. (TILLÆG +50,-)

Glutenfri

Hovedretter

Stegt flæsk

Stegt flæsk fra Ladegaard Duroc med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder AD LIBITUM

Glutenfri
Wienerschnitzel

Af kalv fra Himmerland med skysovs, brasede kartofler, dampede ærter og wienerdreng (TILLÆG +75,-)

Månedens hovedret

Spørg den søde tjener også

Desserter

Rødgrød med fløde

Frank's legendariske rødgrød med fløde

Glutenfri
Pandekager

Pandekager med vaniljeis (TILLÆG +25 kr.)

Irish coffee

(Tillæg +25,-)

Ekstra

Købes kun i forbindelse med retterne.

Hånddunse

50 kr.

Flæsketini

100 kr.

Jydenachos

75 kr.

10 g. Baerii Kaviar

125 kr.

Vi serverer kvalitetsdråber:

Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som champagne og rose fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.

Det sikrer den bedste oplevelse til vores traditionelle danske mad. 

bottom of page