top of page

1 ret 265 ,- 2 retter 350,- 3 retter 400,-
Denne menu gælder til og med d. 20. december.

Forretter

Tarteletter

Med høns fra Gråsten Fjerkræ i asparges med tomat og persille på toppen - AD LIBITUM (kan laves glutenfri)

Glutenfri
Gravad laks

Med hjemmelavet rævesovs, salat, dild og citron. Hertil brød og smør. (TILLÆG +50,-)

Hovedretter

Stegt flæsk

Stegt flæsk fra Ladegaard Duroc med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder AD LIBITUM

Glutenfri
Wienerschnitzel

Af kalv fra Himmerland med skysovs, brasede kartofler, dampede ærter og wienerdreng (TILLÆG +75,-)

Ribbenssteg og medister

Ribbenssteg fra Ladegaard Duroc og julemedister med brun sovs, rødkål, 3 slags kartofler og ribsgelé.

Andelår som kød ( +75 kr.)

Desserter

Rødgrød med fløde

Frank's legendariske rødgrød med fløde

Glutenfri
Risalamande

Risalamande efter Frank’s egen
opskrift lavet på hvid chokolade og
kondenseret mælk m. kirsebærsauce

Glutenfri
Irish coffee

(Tillæg +25,-)

Ekstra

Købes kun i forbindelse med retterne.

Medister m. dyp

50 kr.

Jydenachos

75 kr.

10 g. Baerii Kaviar

125 kr.

Vi serverer kvalitetsdråber:

Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som champagne og rose fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.

Det sikrer den bedste oplevelse til vores traditionelle danske mad. 

bottom of page