1 ret 265 ,- 2 retter 350,- 3 retter 400,-
Denne menu gælder til og med d. 20. december.
Forretter
Tarteletter
Med høns fra Gråsten Fjerkræ i asparges med tomat og persille på toppen - AD LIBITUM (kan laves glutenfri)
Gravad laks
Med hjemmelavet rævesovs, salat, dild og citron. Hertil brød og smør. (TILLÆG +50,-)
Hovedretter
Stegt flæsk
Stegt flæsk fra Ladegaard Duroc med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder AD LIBITUM
Wienerschnitzel
Af kalv fra Himmerland med skysovs, brasede kartofler, dampede ærter og wienerdreng (TILLÆG +75,-)
Ribbenssteg og medister
Ribbenssteg fra Ladegaard Duroc og julemedister med brun sovs, rødkål, 3 slags kartofler og ribsgelé.
Andelår som kød ( +75 kr.)
Desserter
Rødgrød med fløde
Frank's legendariske rødgrød med fløde
Risalamande
Risalamande efter Frank’s egen
opskrift lavet på hvid chokolade og
kondenseret mælk m. kirsebærsauce
Irish coffee
(Tillæg +25,-)
Ekstra
Købes kun i forbindelse med retterne.
Medister m. dyp
50 kr.
Jydenachos
75 kr.
10 g. Baerii Kaviar
125 kr.