top of page
Menu1 ret 265 ,- 2 retter 350,- 3 retter 400,-


Sommerpakken - 650 kr. pr. pers.

(Gælder i 2 timer, og skal vælges af hele bordet)




Spise
Stegt flæsk af Ladegaard Duroc m. persillesovs, kartofler og syltede rødbeder AD LIBITUM


Drikke
Øl, Sjusser og husets rød-, hvid-, og rosévin AD LIBITUM



Forretter



Tarteletter
Med høns fra Gråsten Fjerkræ i asparges med tomat og persille på toppen - AD LIBITUM (kan laves glutenfri)


Rejecocktail
Med hjemmelavet 1000-Ø'er, avokadocreme, salat, frisk dild, citron og rogn. (TILLÆG +50,-)
Glutenfri



Hovedretter



Stegt flæsk
Stegt flæsk fra Ladegaard Duroc med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder AD LIBITUM
Glutenfri


Wienerschnitzel
Af kalv fra Himmerland med skysovs, brasede kartofler, dampede ærter og wienerdreng (TILLÆG +75,-)


Månedens hovedret
Spørg den søde tjener.



Desserter



Rødgrød med fløde
Frank's legendariske rødgrød med fløde
Glutenfri


Pandekager
Pandekager med vaniljeis (Tillæg +25 kr.)


Regnbueis
(Tillæg +30,-)


Irish coffee
(Tillæg +25,-)



Ekstra

Købes kun i forbindelse med retterne.




Hånddunse
50 kr.


Flæsketini
100 kr.


10 g. Baerii Kaviar
125 kr.

Vi serverer kvalitetsdråber:

Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som champagne og rose fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.

Det sikrer den bedste oplevelse til vores traditionelle danske mad. 

bottom of page