top of page

Opskrift på hjemmelavede frikadeller

  • Forfatters billede: Neneh Østergaard
    Neneh Østergaard
  • 6. apr.
  • 1 min læsning

Hjemmelavede frikadeller på tallerken med en hånd der holder en af dem.

Leder du efter den perfekte opskrift på hjemmelavede frikadeller?


Det er faktisk ikke så kringlet. Herunder finder du Frank's egen opskrift på fuldstændig legendariske hjemmelavede frikadeller. Simpel og ligetil. Uden for meget hokus pokus.

Opskriften her er til 1 kg. hakket kød, men kan selvfølgelig skaleres op eller ned alt efter behov.


Ingredienser

  • 1 kg. hakket duroc gris

  • 25 g. salt

  • 200 g. løg

  • 2 æg

  • 2 dl. piskefløde

  • 20 g. kartoffelmel

  • 5 g. peber


Fremgangsmåde

  1. Løg rives fint på rivejern, og blandes med de øvrige ingredienser.

  2. Farsen røres et par minutter på røremaskine og stilles på køl i en times tid.

  3. Frikadellerne steges i en blanding af olie og smør. Alt efter størrelse, kan de tilberedes færdigt i ovn.

    (Regn med 75 gram smør og 1/2 dl. neutral olie.)


Frikadellerne er både gode for sig selv, og sammen med f.eks. kartofler og sovs. De kan også


Kunne du bruge opskriften? Så send den lige til en ven, der kunne have glæde af den.

bottom of page